Aceasta pagina contine poll-uri despre Pasta din ficat de pasare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
200- 300 g ficăţei de pasăre, 150- 200 g unt, 100 g untură sau ulei, 100 g ceapă, 1 lingură de coniac, sare, nucşoară sau piper, după gust.
Mod de preparare:
Ficăţeii se pun la fiert şi cand dau aproape în clocot se scurg de apă, se spală bine, apoi se curăţă de vinişoare şi se taie mărunt. Separat, într-o tigaie, se căleşte în ulei ceapa tăiată mărunt. Cand ceapa s-a călit se adaugă ficăţeii şi împreună se mai călesc 5- 6 min, după c
mai mult...
Tag-uri: ficatei,
umplutura,
untura,
coniac
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro