Aceasta pagina contine poll-uri despre Pastravi cu smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Păstrăvi mici, unt, pesmet, smântâna, vin, pătrunjel verde
Mod de preparare
Se prepară din păstrăvi foarte proaspeţi (vii). Se unge o tavă cu unt şi ulei, se aşează păstrăvii întregi, puţin crestaţi (după ce au fost în prealabil spălaţi şi li s-au scos intestinele şi urechile), se sărează, se presară cu pesmet alb şi se introduc în cuptor.
După ce păstrăvii s-au rumenit, se toarnă deasupra smântâna încălzită bine, vin şi o legătură
mai mult...
Tag-uri: pastrav,
unt,
pesmet,
vin
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro