Aceasta pagina contine poll-uri despre Pateu cu carne de iepure III.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Pulpă de iepure 1 kg, oţet 9° 100 ml, morcovi 100 g, ceapă 450 g, dafin 3 foi, usturoi 50 g, costiţă afumată 200 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, ouă 3, cartofi 150 g, ulei 100 g, pătrunjel verde 2 leg, cimbru 1 fir, faină 75 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se tine 24 ore într-un baiţ preparat din oţet, 500 ml apă, 200 g ceapă tăiată felii, 100 g morcovi daţi pe razătoare, foi de dafin, mujdei de
mai mult...
Tag-uri: vanat,
morcovi,
lapte,
oua
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro