Aceasta pagina contine poll-uri despre Pateuri pentru supe-creme si borsuri.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru cocă: 100 g unt sau margarina, 100 g branză de vaci bine scursă, 100 g făină.
Pentru umplutură: 200 g ciuperci proaspete sau conservate, 100 g ceapă, 50 g unt sau ulei, piper, sare.
Mod de prepapare
Coca de pateuri poate fi preparată din timp (de seara). Branza de vaci se trece prin sită sau se frămantă direct la un loc cu untul moale, făina şi puţină sare, pană ce devine omogenă, după care se lasă la rece pană la întrebuinţare.
între timp,
mai mult...
Tag-uri: unt,
margarina,
ciuperci,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro