Aceasta pagina contine poll-uri despre Peste in sos tomat, conservat prin sterilizare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Dupa ce a fost pregatit ca in reteta "Peste in ulei, conservat prin sterilizare", intr-o parte din uleiul in care a fost oparit pestele se prajeste ceapa taiata marunt.
Dupa ce ceapa s-a rumenit, se stinge cu suc de rosii sau cu bulion dizolvat in putina apa, se potriveste de sare si de otet si se lasa 5—6 min sa fiarba.
Dupa aceea se strecoara si se toarna peste pestele asezat in borcan impreuna cu mirodenii:
o foaie de dafin, boabe de piper si cateva boabe de ienibahar. Se leaga bi
mai mult...
Tag-uri: peste in sos,
peste conservat,
sterilizare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro