Aceasta pagina contine poll-uri despre Piept de porc marinat si afumat.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
2-3 kg piept, iar pentru marinata, la 2 L de apa se iau 300 g sare, 2-3 g silitra, 1 lingurita de zahar
Mod de preparare
Se scot oasele din piept, acesta se taie in fasii de 10—15 cm latime care se freaca cu sare apoi se pun la sarare la fel ca si slanina (v. reteta "Slanina cruda sarata"). Peste 3—4 zile se scoate pieptul, se scutura bine de sarea lipita, se aseaza in alt vas curat si peste el se toarna marinata.
Se acopera si se tine pieptul indesat in m
mai mult...
Tag-uri: piept,
porc,
afumat
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro