Aceasta pagina contine poll-uri despre Piept de vitel pane.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1 kg piept de viţel, 150 g untură, 50 g făină, 150 g pesmet, 2 ouă, sare, piper, 50 g unt.
Mod de preparare
Se foloseşte partea mai cărnoasă a pieptului; carnea se spală, se pune la opărit, după care se spală din nou, şi din nou se pune la fiert cu apă caldă, sare, boabe de piper şi o ceapă. După ce carnea a dat în fiert se micşorează focul ca să fiarbă lent, se curăţă spuma şi trebuie avut grijă să nu fiarbă prea mult. Apoi se lasă să se ră
mai mult...
Tag-uri: piept de vitel,
untura,
faina,
pesmet
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro