Aceasta pagina contine poll-uri despre Pilaf de vitel.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
600 g - 1 kg piept de viţel, 200-300 g orez, 100 g untură, 50 g unt, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină sau 1 rădăcină de pătrunjel, cateva boabe de piper, sare.
Mod de preparare
Pieptul de viţel se taie în bucăţi, se spală şi se pune la opărit. Apoi se spală din nou şi se pune la fiert cu puţină sare, piper boabe şi zarzavat. Orezul, spălat şi bine scurs de apă, se pune într-o cratiţă cu untură şi se căleşte 5-6 min, după care se stinge cu supa de
mai mult...
Tag-uri:
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro