Aceasta pagina contine poll-uri despre Praz inabusit.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 1 kg praz, 75 g unt, 50 g caşcaval, 300 g smantană, sare, piper, făină, pesmet, unt pentru uns tava.
Mod de preparare
Se curăţă prazul, se spală şi se taie in bucăţi de 5—6 cm. Se foloseşte numai partea albă. Se opăreşte cu apă clocotită cu sare, apoi se scurge de apă şi se pune la brezat (inăbuşit) intr-o cratiţă cu unt şi puţină apă, acoperită cu capac. Intre timp, se scutură cratiţa şi dacă este nevoie se mai adaugă
mai mult...
Tag-uri: praz,
unt,
cascaval
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro