Aceasta pagina contine poll-uri despre Praz umplut cu tocatura de carne.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Se alege praz cat mai gros şi se taie partea albă în bucăţi de 10 cm. Acestea se opăresc în apă clocotită cu sare, după care se trec prin apă rece şi li se scoate cu atenţie mijlocul, astfel ca să rămană nişte tuburi cu 2—3 învelişuri.
Tuburile de praz se umplu cu o tocătură preparată la fel ca în reÅ£eta "Ardei umpluti cu tocatura de carne", după care se prăjesc pe rand într-o cratiţă cu grăsime. Prazul umplut se aÅŸează apoi într-o tavă, peste el se toarnÄ
mai mult...
Tag-uri: praz,
carne
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro