Aceasta pagina contine poll-uri despre Pulpa de caprioara la tava.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Pulpă de căprioară 1 kg, slănină afumată 50 g, usturoi 20 g, ceapă 200 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ulei 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
După ce a fost marinată, pulpa de căprioară se împănează cu slănină şi usturoi, se freacă cu sare, se lasă să stea două ore, se aşează într-o tavă, se toarnă uleiul şi se pun împrejurul cărnii felii de morcov, ţelină şi ceapă. Se dă tava la cuptor şi se frige carnea sub capac, adă
mai mult...
Tag-uri: vanat,
usturoi,
telina,
ulei
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro