Aceasta pagina contine poll-uri despre Pulpa de vitei cu sos de vin si smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1 kg pulpă de viţel, 100 ml vin, 200 g smantană, 1 linguriţă de făină, 1/2 lămaie, 100 g untură, sare.
Mod de preparare
Carnea de viţel de la pulpă se taie în felioare egale, se bate, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte într-o tigaie cu untură înfierbantată. După ce fileurile s-au prăjit pe ambele părţi, se sting cu puţină apă şi se înăbuşă pană sunt aproape gata. Se adaugă vinul, smantană, sare, zeamă de lămaie, piper şi
mai mult...
Tag-uri: pulpa de vitel,
vin,
smantana,
faina,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro