Aceasta pagina contine poll-uri despre Purcel de lapte umplut.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Purcel de lapte 1 buc (4-5 kg), ficat de porc 800 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, unt 200 g, ceapă 100 g, ouă 3 buc, ulei 50 g, maghiran 1 fir, piper, sare.
Cum se prepară:
Purcelul se pârleşte, se opăreşte bine, mai ales în interior, se curăţă de firele de păr, se scurge bine, se freacă cu sare pe dinafară, iar în interiorul burţii se presară cu sare şi maghiran. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă ficatu
mai mult...
Tag-uri: purcel de lapte,
ceapa,
maghiran,
ficat de porc
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro