Aceasta pagina contine poll-uri despre Raviole cu carne de pasare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
500 g carne de pasăre, 1 ou, 100 g ceapă, 50 g grăsime, piper, sare, 100 g caşcaval.
Pentru cocă: 400 g făină, 1 ou, 1 lingură de ulei.
Pentru sos: 50 g unt, 25 g făină, 50 g bulion sau 500 g roşii.
Mod de preparare
Carnea de pasăre se pune la fiert cu apă şi puţină sare; pentru gust se pot adăuga şi cîteva felii de legume şi ceapă. Intre timp, din făină, ouă şi apă cat cuprinde făina se prepară coca pentru colţunaşi şi se ţine acope
mai mult...
Tag-uri: raviole,
carne de pasare,
piper,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro