Aceasta pagina contine poll-uri despre Saleuri cu branza de vaci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Făină 300 g, branză de vaci proaspătă 300 g, unt 200 g, ouă 4 buc, praf de copt 1 plic, caşcaval 75 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, branză de vaci, unt, 2 ouă, praf de copt şi puţină sare se prepară un aluat omogen, care se lasă o oră să se odihnească. Se întinde o foaie cu grosimea de 5- 6 mm, se unge foaia cu ou şi se presară cu caşcaval ras şi amestecat, cu puţină sare. Se taie foaia î
mai mult...
Tag-uri: saleuri,
foietaj,
branza,
oua
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro