Aceasta pagina contine poll-uri despre Snitel de porc cu capac de sunca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Pulpă de porc 750 g, şuncă presată 300 g, făină 50 g, ouă 8 buc, pesmet 100 g, ulei 125 g, sare.
Mod de preparare :
Pulpa de porc se taie felii de circa 75 g, se bat cu un batator de şniţel, se sărează, se ung pe deasupra cu ou, se aşează pe fiecare felie de pulpă cate o felie de şuncă, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc pe ambele părţi în ulei fierbinte. Se mănancă cu piure de cartof
mai mult...
Tag-uri: snitel,
sunca,
porc,
salata
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro