Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos alb cu usturoi.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Unt 50 g, făină 50 g. supă de oase 300 ml, smântână 100 g, oţet 9° 20 ml, usturoi 20 g, sare.
Mod de preparare:
Untul se înfierbântă, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu smântână amestecată cu supă de oase şi oţel şi se lasă să fiarbă. Se pune mujdeiul de usturoi, se potriveşte gustul de sare şi se continuă fierberea, până ce sosul are consistenţa necesară. La sfârşit se strecoară printr-o etamină.
Se f
mai mult...
Tag-uri: sos,
alb,
usturoi,
vaca,
pasare,
rasol
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro