Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos cumberland II - pentru vanat.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Jeleu de coacăze 200 g, vin de Porto 100 ml, ceapă 50 g, lămâie 100 g, portocale 100 g, muştar 20 g, ghimber 1/2 g.
Cum se prepara:
Jeleul de coacăze se desface în vinul de Porto, se adaugă zeama de lămâie şi portocală, o lingură de muştar şi un vârf de cuţit de ghimber, se dă în fiert şi se ia de pe foc. Se adaugă ceapa ce a fost tocată mărunt, opărită şi scursă bine, câte o lingură de coajă de lămâie şi portocală tăiate julien (foarte fi
mai mult...
Tag-uri: sos cumberland,
vanat,
jeleu de coacaze,
vin de porto,
portocale,
ghimber
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro