Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos de mustar cald II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Unt 50 g, făină 50 g, ceapă 200 g, supă de oase 300 ml, vin alb 100 ml, muştar 30 g, zahăr 10 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se înfierbântă untul, se adaugă ceapa tocată şi se căleşte. Se încorporează făina, se căleşte puţin, se stinge cu supă de oase şi vin, se lasă să fiarbă circa 30 min., se adaugă muştarul, piperul, zahărul şi sarea şi se pasează sosul printr-o sită sau moţ. Se foloseşte la fripturi din carne de vânat.
Vă dori
mai mult...
Tag-uri: sos,
mustar,
cald,
unt,
faina,
ceapa,
piper
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro