Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos ravigote II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Maioneză 400 g, verdeţuri 1 leg, tarhon 1 leg, ceapă 100 g, sardele anchois (dupa plac) 300-600g, oţet de vin 40 ml.
Cum se prepara:
Verdeţurile se toacă mărunt. Sardelele se taie cubuleţe mici. Ceapa se toacă mărunt, se spală cu apă şi se stoarce într-un ştergar de in. Se amestecă totul cu maioneza şi două linguri de oţet subţiat cu puţină apă. La acest sos se pot adăuga capere tocate şi o lingură de muştar. Se foloseşte la ouă si fripturi reci
mai mult...
Tag-uri: sos ravigote,
sardele anchois,
tarhon,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro