Aceasta pagina contine poll-uri despre Sparanghel la cuptor.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Sparanghel 1.5 kg, unt 100 g, făină 50 g, lapte 350 ml, caşcaval 100 g, pesmet alb 100 g, smantană 200 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă sparanghelul de partea fibroasă, se spală în mai multe ape ÅŸi se fierbe timp de 30 min. în apă cu sare. Se scurge ÅŸi se taie părÅ£ile fragede în bucăţele de 3-4 cm. Se încălzeÅŸte untul, se adaugă făina ÅŸi se căleÅŸte fără a se rumeni. Se stinge cu laptele, se amestecă bine ÅŸi se fierbe. Se adaugă caÅ
mai mult...
Tag-uri: sparanghel,
cascaval,
pesmet,
piper
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro