Aceasta pagina contine poll-uri despre Supa de fasole verde.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg, fasole verde proaspătă 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, roşii 200 g, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele de vacă se sparg cu bărdiţa şi se pun la fiert în apă cu sare. îndată ce au dat în fiert, se spumează cat este necesar si se lasă să fiarbă circa 3-4 ore, apoi se strecoară supa. Zarzavatul se taie julien, ceapa se toacă
mai mult...
Tag-uri: fasole verde,
morcovi,
patrunjel,
ulei
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro