Aceasta pagina contine poll-uri despre Supa de pasare cu rosii.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de pasăre 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, orez 50 g, roşii 300 g, ulei 50 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de pasăre se pune la fiert în apă cu sare. Indată ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă în continuare la un foc moale. După 45 min. se adaugă zarzavatul de supă dat pe răzătoare şi ceapa ce a fost tocată
mai mult...
Tag-uri: rosii,
carne de pasare,
verdeata,
ulei,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro