Aceasta pagina contine poll-uri despre Toba din capatana de porc cu sange.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
0 jumatate de capatana de porc, 500-600 g sorici, 200 g ceapa, 100 g untura, 200 g orez, 0,600-1 kg sange, 5 g boia, piper pisat ienibahar pisat, sare.
Mod de preparare
Capatana si soriciul, dupa ce au fost bine curatate de par, se pun la oparit pana se formeaza spuma (fara sa dea in clocot), dupa care se scurg si se spala.
Apoi se pun din nou in apa potrivita cu putina sare, la care se adauga o foaie de dafin si se fierb cam 3—4 ore pe foc domol, pana se desprind
mai mult...
Tag-uri: toba,
capatana,
porc
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro