Aceasta pagina contine poll-uri despre Tocana cu carne de berbec I.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de berbec 750 g, ceapă 300 g, ulei 150 g, cartofi 1,5 kg, roşii 400 g, cimbru 1/2 fir, smântână 300 g, verdeaţă 2 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi mici (20-25 g), se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa, se stinge cu apă, se adaugă sare, cimbru, cartofii tăiaţi cuburi şi carnea prăjită şi se fierb împreu
mai mult...
Tag-uri: berbec,
ceapa,
cartofi,
cimbru
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro