Aceasta pagina contine poll-uri despre Tocana romaneasca cu carne de porc.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, ceapă 750 g, ulei 200 g, bulion de tomate 25 g, ardei graşi 250 g, roşii 1 kg, usturoi 20 g, verdeaţă 2 leg, vin 100 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se adaugă ardeii tăiaţi julien şi bucăţile de carne şi se fier
mai mult...
Tag-uri: porc,
ardei,
mamaliga,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro