Aceasta pagina contine poll-uri despre Tochitura munteneasca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
900 g carne de porc macra, 50 ml ulei, 1/2 pahar de apa, usturoi, sare si piper, dupa gust.
Mod de preparare
Se taie carnea in bucati si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei bine incins. Dupa ce carnea s-a prajit putin, adica a inceput sa se rumeneasca, se stinge cu cateva linguri de supa sau apa calduta, se potriveste la gust cu piper pisat, sare, usturoi tocat marunt si se mai lasa inca 10—15 min sa mai fiarba.
Cine doreste poate sa mai adauge 1 lingura de bulion
mai mult...
Tag-uri: tochitura,
carne,
macra
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro