Aceasta pagina contine poll-uri despre Vacuta cu varza acra.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Piept de vacă 750 g, ulei 150 g, ceapă 150 g, varză acră 2 kg, bulion de tomate 100 g, roşii 500 g, cimbru 1 fir, supă de oase 200 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în uleiul rămas, se adaugă varza care a fost desfăcută, desărată şi tocată mărunt, se căleşte, stingându-se din când în când cu bulion amestecat cu apă.
mai mult...
Tag-uri: piept de vaca,
varza acra,
rosii,
supa de oase
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro