Aceasta pagina contine poll-uri despre Varza de Bruxelles cu sos de smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Varză de Bruxelles 1 kg, unt 125 g, făină 75 g, lapte 300 ml, smântână 250 g, sare.
Mod de preparare:
Varza se curăţă, se spală, se fierbe 20 min în apă cu sare şi se pune într-o strecurătoare ca să se scurgă bine. Se înfierbântă 75 g unt, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu lapte şi smântână, se amestecă bine ca să nu se facă cocoloaşe, se fierbe circa 15 min la un foc domol şi se potriveşte gustul cu sare. Se p
mai mult...
Tag-uri: varza,
faina,
lapte,
unt
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro