Aceasta pagina contine poll-uri despre Vin de corcoduse.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Fructele de corcodus nu se scutura ci se lasa pana se coc si cad singure. Ele se aduna in fiecare zi, se spala cu apa rece de praf sau de noroi, se pun in borcan si se strivesc cu mana. Se umple borcanul pana la umeri, se tine 7—8 zile la soare, amestecandu-se in fiecare zi de 2—3 ori, dupa care se strecoara frecand continutul in asa fel ca sa treaca toi miezul, ramanand doar samburii si coaja.
La pulpa obtinuta se adauga la fiecare litru 1 kg de zahar si 3 l apa, se ameste
mai mult...
Tag-uri: vin,
corcoduse,
pulpa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro