Aceasta pagina contine poll-uri despre Vinete pane I.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 0,600-1,00 kg vinete, 100 g pesmet, 2-3 ouă, făina, ulei pentru prăjit, sare.
Mod de preparare
Vinetele pentru pane nu se curăţă complet. Se taie vinetele de-a lungul in felii groase de 1 cm, se presară cu sare şi se lasă 20—30 min să se scurgă de zeama amăruie, presandu-se la urmă uşor cu mana fiecare felie, ca să se scurgă zeama mai bine din ele.
Se trec bucăţile prin făină, ou bătut şi pesmet cernut şi se prăjesc pe ambel
mai mult...
Tag-uri: vinete,
pesmet,
oua
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro