Aceasta pagina contine poll-uri despre Vrabioara de vaca cu ceapa la tigaie.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Se curata vrabioarele de pielite si se taie in felii de circa 150 g fiecare, care se bat cu ciocanul de carne, se sareaza, se presara cu piper se tavalesc in faina si se prajesc in ulei incins.
Cand s-au rumenit, se scot in alt vas, iar in untura ramasa se caleste ceapa taiata foarte subtire, se adauga 1/2 lingura de bulion si se stinge cu supa de oase sau cu apa calda .
Se pun apoi vrabioarele in acest sos de ceapa si se mai fierb impreuna 30—40 min. Se servesc cu piure de cartofi.
mai mult...
Tag-uri: vaca,
ceapa,
tigaie
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro