Aceasta pagina contine poll-uri despre Zacusca din carne de pasare si ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
300-400 g carne de pasăre fiartă, 200-300 g ciuperci, 500 g arpagic, 200 g ceapă, 150 ml ulei, 50 g bulion, 100 ml vin, 1 g piper pisat, 1 legătură de verdeaţă, sare.
Mod de preparare
După ce se curăţă şi se spală, ciupercile se taie în cubuleţe cu latura de 1-2 cm. Intre timp, se curăţă ceapa, se taie mărunt şi se căleşte în jumătate din cantitatea de ulei, iar în restul de ulei se înăbuşă arpagicul în prealabil curăţat. Cînd ceapa s-a prăj
mai mult...
Tag-uri: zacusca,
carne de pasare,
ciuperci,
arpagic
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro